Kontakt


Välkommen till min sida!

Jag heter Johanna, är 40 år, har tre barn, en 5 årig tjej, en kille på 9,5 år och en tjej på 13 år, är gift, bor numera i Strängnäs. Jag har lämnat ett heltidsjobb som miljöhandläggare för att som det nu begav sig fördjupa mig inom förebyggande hälsa. Ett område som jag brunnit för så länge jag kan minnas.

IMG_5581

Min resa har startat, jag är numera certifierad yogalärare och gravidyogalärare, birth- and postpartum doula samt utbildad holistisk livssstilscoach och en aktiv skribent inom allt som rör holistisk hälsa och vad du själv kan göra för att må så bra som möjligt!

Jag har skapat New Energy för att jag vill dela med mig av min kunskap, erfarenhet och mina tankar kring holistisk hälsa och det som dyker upp i livet. Jag vet hur det känns att må dåligt, jag vet hur det känns att må bra och jag vet hur det kändes när insikten nådde mig att det faktiskt är jag som tar mina beslut, det är jag som bestämmer, att det är jag som i slutändan lägger mitt eget livspussel och får uppleva resultatet!

Min grundfilosofi idag är att kroppen är självläkande, om rätt förutsättningar ges! Med hjälp av livsstilsförändringar kan man göra mycket för att må bättre inifrån.

Jag hoppas att New Energy ska ge dig ny kunskap, inspiration och motivation samt ge dig nya idéer på hur du kan bygga upp din hälsa inifrån!

Enjoy!

Har du frågor eller funderingar, kontakta mig gärna på johanna@new-energy.se

 

Comments are closed