Dag 58 – Mamma, Mamma, Mamma! Det är snö ute!

Hej!

Och så kom den då äntligen, snön! Det gick inte att ta fel på barnens entusiasm imorse. Och för våra barn var det verkligen efterlängtat. I Kalifornien är det alltid blå himmel, soligt och varmt, barnen har sett snö och åkt skidor, men inte till vardags. Och det märks när vi ska på med alla kläder på morgonen. Vi är inte vana!

Imorse var det full mundering, till och med snöbyxorna (tillika skidbyxor) åkte på. Jag kan nog erkänna att även jag blev glad, när det äntligen blivit lite ljusare ute. Hoppas bara att snön får ligga kvar några dagar nu! Jag önskar inte att slask och mörker kommer tillbaka (någonsin). Har svårt att hantera och acceptera att det ska vara så trist höstväder i detta land. Men nu känns det som att det blivit vinter! Mitt enda problem med det är att jag inte kan gå i mina sandaler längre. Dags att fixa vinterskor med andra ord!

Kramar från ett vintervitt Strängnäs!

Dagens tanke:

Visst är det skönt när någon annans entusiasm smittar av sig!

Man blir ju så glad i kroppen och knoppen!

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *