Dag 53 – Varför bo i en rondell?

Hej!

Strängnäs växer så att det knakar. Det byggs hus på många sidor av staden. En otroligt vacker stadsdel som håller på att växa fram ligger där det gamla regementet låg. Alldeles vid Mälaren. Det byggs om och det byggs nytt.

En annan stadsdel ligger vid Larslunda IP, på vägen in till staden. Nära industrier och precis vid infartsleden till Strängnäs. Kanske något smidigare att ta sig ut på E20, men vem vill bo i en rondell? Jag har svårt att förstå hur man kan välja att betala relativt mycket pengar för ett nybyggt hus i detta område när det finns bättre alternativ. Eller är det bara jag som värderar min närmiljö väldigt högt?

Om jag får välja så skulle jag hellre ta en kaffe på uteplatsen som vetter mot Mälaren än på uteplatsen som vetter mot rondellen!

Dagens tanke:

Vad betyder din närmiljö för dig?

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *