Dag 51 – Om bekvämlighetszonen

Hej!

Jag testade att videoblogga lite under helgen, men insåg att det ligger rejält utanför min comfort zone (bekvämlighetszon)! Det kändes faktiskt bara fånigt att se sig själv och prata in i telefonen. Men jag har lovat mig själv att fortsätta öva, och när jag känner mig redo kommer jag att publicera en, två eller flera videobloggar:-)

Det är viktigt att våga ta steget och utmana sig själv, men man måste själv känna sig redo! Det hjälper inte att andra trycker på och tycker att du ska göra på ett eller annat sätt. Du måste själv tycka att det är en bra idé! Då kommer du lyckas and magic happens!

Dagens tanke:

När klev du utanför din comfort zone senast? Hur kändes det?

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *