Dag 50 – Jag ändrar strategi

Hej!

Nu har jag bestämt mig för att ta ett uppehåll från skrivandet. Jag är halvvägs igenom utmaningen, och känner att jag har svårt att fokusera på att skriva eftersom att jag för tillfället inte får ut det jag vill förmedla. Jag hittar inte den inspiration och det flow som jag haft i Kalifornien. Istället kommer jag försöka med videoklipp med blandat innehåll. Det känns som att det kommer ge mig mer! Det var min tanke från början att det skulle vara en del av utmaningen. Jag slänger alltså inte in handduken, jag ändrar bara strategi!

Dagens tanke:

Vad gör du när saker och ting inte flyter på så bra? Kör du bara på? Eller ändrar du strategi?

 

Ha en skön helg!

Namaste!

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *