Dag 47 – Glöm inte bort att stanna upp ibland!

Godkväll,

Om dagarna går alltför snabbt och du känner att du inte hinner med, tryck på paus knappen en stund! Du måste stanna upp ibland för att checka in och se hur du mår och hur du har det! Det är precis i det ögonblick när du känner att du inte hinner göra detta som du verkligen måste göra det. Pausknappen är den bästa knappen som uppfunnits.Sitt ner en stund, stäng av omvärlden, kalla det meditation om du vill, och andas. Ge kroppen och knoppen tid att bara vara en stund. Känn efter hur det känns i kroppen. Är du spänd någonstans? Har du ont överallt? Eller känns det väldigt bra? Är du glad? Känner du dig ledsen? Alla känslor är okej, acceptera det som är.

Efter en stund, klarnar dina tankar och oftast blir du så mycket mer effektiv efter en paus, om det nu är effektiv du strävar efter att vara…eller mer kärleksfull om det är ditt mål…hur eller hur så gynnar en paus alla oavsett vad som pågår i livet. Med klarare sinne är det också lättare att använda den intuitiva förmåga vi alla har. Det blir således lättare att checka in på ett djupare plan. Men som med allt annat, så krävs övning och kontinuitet. Ju mer du tränar på att ta en paus, desto snabbare och mer effektivt kan du connecta med dig själv! The Real You!

Dagens tanke:

När tryckte du på pausknappen senast?

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *