Dag 45 – “Pappa kan ju inte dricka choklad”

Hej!

På sistone har lilltjejen kommit med många sköna kommentarer från en 4 årings perspektiv! Tänkte dela med mig av några få av dem, de andra håller jag för mig själv:-)

Min man reser en hel del i sitt jobb och därför blir det många videosamtal. Senaste gångerna har lilltjejen pussat ordentligt på telefonen varje gång, eftersom pappa faktiskt är i telefonen! Hon ser ju honom och vill pussa honom!

Imorse, när vi hade ett videosamtal, säger min man att han också vill dricka varm choklad och undrar om han inte kan få smaka? Varpå lilltjejen säger: “Men pappa, då blir ju telefonen smutsig och blöt”.

Hon frågade mig senare var pappa bor när han inte är hemma och jag försökte förklara att han bor på hotell och jobbar på olika ställen beroende på var han har flugit iväg. Men det trodde hon inte ett dugg på, för enligt henne bor pappa i telefonen när han inte är hemma. Det ser hon ju varje gång vi pratar med honom!

Dagens tanke:

Vilken verklighet skapar vi hos våra barn?

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *