Dag 43 – Snart halvvägs

Godkväll,

Nu har jag snart kommit halvvägs i 100 dagars utmaningen! Än så länge går det som förväntat, vissa dagar skulle jag kunna skriva en roman och andra känner jag mig rätt så oinspirerad att skriva. Det är just detta som är den stora utmaningen, att hålla i även när något annat kanske lockar mer. Att få in en rutin, att trots inre motstånd få ner några rader på pränt. Vanligtvis kommer jag in i perioder då jag skriver väldigt mycket (opublicerat, än så länge) och sedan kan det gå månader utan att jag skriver ett ord. Därför trodde jag att det skulle vara något svårare än det är med denna utmaning. Idag har det dock varit en dag, då jag hellre gjort något annat än att skriva:-)

Dagens tanke:

Brukar du utmana dig själv? Hurdå och varför?

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *