Dag 41 – Ett mynt har alltid två sidor

Hej!

Jag slås ofta av hur en situation eller händelse kan uppfattas på så olika sätt beroende på vem man frågar. Oftast utgår vi bara ifrån hur vi själva tänker i en situation när något händer oss, vi tänker oss sällan in i hur den andra parten tycker och tänker i samma situation.

För precis 4 år sedan skrev jag bland annat om just detta – att alla borde placerar sig själva i motpartens skor och försöka se vad han/hon/de ser: Yoga Sutras – Tänkvärda ord om att lära känna sig själv.

Denna artikel är den överlägset mest lästa sedan jag startade min hemsida! Jag undrar om det är isberget eller Yoga Sutras som lockar mest?

Dagens tanke:

Hur hanterar du en situation där det mycket tydligt finns två sidor av samma mynt?

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *