Dag 25 – Underbara fröken!

God kväll,

Jag måste bara få skriva några ord om lilltjejens underbara fröken. Hon är en sådan där klassisk dagisfröken, med många år på nacken som verkligen kan barn! Och hon älskar sitt jobb! Det förstod jag redan under inskolningen. Det känns tryggt att lämna på morgonen för jag vet att Ellen kommer att ha en kanonbra dag på förskolan och mycket är frökens förtjänst. Hon jobbar såklart inte själv, utan de är ett team. Men det är hon som gör det där lilla extra som man kanske inte ser, men som man känner. Och det gillar jag. Jag gillar att lämna ifrån mina barn till de som älskar sitt jobb. Undrar just hur det skulle kännas om jag lämnade barnen till någon/några som bara gick till jobbet för att de var tvungna. En extra eloge ikväll till Mait för att jag får hämta hem en glad och lekfull tjej varje eftermiddag!

Dagens tanke:

Vad är det viktigaste med ett jobb?

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *