Dag 24 – Det är nästan komiskt!

Hej!

Jag blev inte förvånad imorse när jag vaknade och var genomförkyld! Det är nästan komiskt! Jag har haft och har en stor stress belastning från olika håll och summan av dessa har brutit ner mitt immunförsvar och efter några dåliga nätters sömn så bryter förkylningen ut. När jag inte ger kroppen möjlighet till vila och återhämtning straffar den mig omedelbart bums! Och jag är tacksam! Tacksam för att jag är så känslig och för att jag vet hur jag fungerar.

Nu ska jag respektera min kropp och knopp mer och ta hand om mig ordentligt i helgen! Det ska bli mycket kärlek, bra musik, underbart god mat och lugna promenader, helst i solsken. Fast det sista kan jag tyvärr inte påverka, jag kan bara hoppas! Och nästa vecka ska jag försöka stressa mindre. Nu blir det en C-vitamin boost och Echinacea innan läggdags.

Dagens tanke:

Hur tar du hand om dig själv när immunförsvaret ger vika?

 

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *