Dag 20 – Underbara Retreat

Hej!

Det regnar och är sådär jobbigt tryckande väder ute. Jag saknar min sol! Otroligt mycket! Varje dag! Det är mycket annat som jag också saknar från Kalifornien. Den listan skulle kunna göras lång. Men istället fokuserar jag mina tankar på mitt uppkommande Retreat i vår. Jag ser verkligen fram emot att genomföra ytterligare ett Retreat på underbara Camp Salamander!

Eftersom jag fått många frågor om mitt Retreat kommer här mer information:

Retreat

March 9-11, 2018, Santa Cruz Mountains, California

På våren kan man flyga tor Stockholm – Oakland (direktflyg) för ca 3500 skr (!), så är du intresserad att följa med härifrån så funkar det finfint också. Tveka inte att höra av er om ni har några frågor!

Dagens tanke:

Hur påverkas du av höstvädret?

Behöver du ha något att se fram emot?

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *