Dag 19 – Trotsa aldrig din magkänsla

God kväll,

Man kan använda sin magkänsla på många olika sätt, men en sak är säker, man ska aldrig trotsa den. Det är en av mina grundprinciper.

Ett simpelt exempel från tidigare idag var när jag kom tillbaka efter att ha lämnat barnen på skolan och förskolan. När jag kom in i köket sa min magkänsla till mig att jag skulle kolla ytterligare en gång i påsarna från USA, för där skulle den försvunna Manuka honungen ligga. Jag vet inte varför min intuition gav mig dessa signaler just då, men jag gjorde som min intuition påtalade. Och mycket riktigt, i botten av en av påsarna i en annan påse ligger honungen! Bara så där. Som jag funderat och letat tidigare. Och vad lämpligt att den kom fram just idag, då jag och tjejerna tampas med halsont.

Man kan prata om magkänsla och intuition på helt andra nivåer också, såsom när hela ens person säger nej fast man tvingas säga ja och vilka konsekvenser detta kan få. Men det är alldeles för komplext att skriva om här och nu. Det sparar jag till en annan gång.

Dagens tanke:

Hur står det till med din magkänsla? Lyssnar du på den?

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *