Dag 11 – Att bita sig själv i tån

God kväll!

Det är dax att boosta ny energi inför hösten! Under min Detox Light fokuserar jag inte bara på kosten, utan jag ser också till att rörelse, meditation och sömn prioriteras. Varje dag under 3 veckor står följande på schemat:  

Rörelse: 30 min 

Meditation: 15 min

Sömn: 8 h

Jag specificerar inte vilken typ av rörelse eller meditation eller när under dagen detta görs. Jag försöker lyssna på kroppen och anpassa efter dagsform. En detox får inte bli för svår, för då är det lätt att ge upp.

Sömnen är oerhört viktig. Jag hoppas på att hitta tillbaka till där jag varit förut. Då jag helt enkelt lägger mig ner, somnar och sedan vaknar utvilad efter 8 timmars sömn. Det låter ju så lätt, men tyvärr är det oftast sömnen som får ge vika när det är mycket som ska hinnas med. Dessvärre biter man sig bara i tån när man gör så!

Dagens tanke: Hur effektiv och smart är man när man prioriterat bort sömnen ett tag?

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *