Dag 10 – Retreat i Kalifornien!

Hej!

Allt föll ut som jag önskade och jag har nu lyckats boka en långhelg på underbara Camp Salamander i Santa Cruz Mountains, Kalifornien. Stället är oerhört populärt och bokas upp mer än ett år i förväg. Men jag fick precis meddelande om att jag tillgång till stället tack vare en avbokning. Tack för det!

Så boka in helgen 9-11 mars, 2018 i kalendern! Då blir det återigen ett Women´s Yoga Retreat anordnat av New Energy. Jag har inga detaljer klara ännu, men min plan är att hålla det litet och personligt! Jag kan eventuellt tänka mig att ta med mig en grupp från Sverige. Hör av dig om du är intresserad, oavsett var du bor. Först till kvarn gäller (som alltid). Skicka ett privat mail till: johanna@new-energy.se

Ha nu en riktigt trevlig helg, för det tänker jag ha!

Kramar till er alla!

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *