Dag 1- Honung och Solsken

Godmorgon!

Jag har precis lämnat mina barn på skolan och cyklar i ett lugnt tempo tillbaka in mot stan. Jag njuter och cyklar så långsamt att jag knappast har styrfart. Morgonen bjuder på blå himmel och det är alldeles blankt på Mälaren. Jag andas in frisk, kall luft och boostar med ny energi för en ny dag. En alldeles speciell dag. Jag har så många nya idéer i mitt huvud, så jag känner att jag bara vill hem till kontoret för att sätta mig ner och sortera ut vad som känns mest rätt att ta tag i först. Men det är ingen brådska, jag kommer att hinna med det som är tänkt att jag ska hinna med idag. Även om listan som jag kommer skriva ner säkert kommer räcka till för jobb i 10 år framöver.

På vägen hem stannar jag till hos den lokala biodlaren, han säljer nyslungad honung i små glasflaskor. Jag swishar över pengar och tar med mig 2 flaskor. Om några dagar är det dags för höstens Detox Light och då kommer jag behöva honungen.

Dagens tanke:

“Glöm inte att stanna upp en stund och se dig omkring. Det är en vacker dag!”

Bookmark the permalink.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *