Laga läckande tarm: Dag 17

Ytterligare en vab-dag, men idag med en betydligt piggare son. Han fick hjälpa till med matlagningen, vilket han oftast tycker är superskoj. Han ska bli kock när han blir stor, säger han.

Jag bestämde mig för en promenad när mannen äntligen kom hem framåt kvällen, dessvärre kände jag av mig onda höft halvvägs uppför backen. Jag har inte känt av den på länge och blir alltid lika besviken när det gör sådär ont. Jag hoppas smärtan är borta imorgon när jag vaknar.


Frukost

Blåbärs Smoothie

DSC_0406


Mellis

Stekt äpple med kanel

Ingredienser

1 st äpple

1 msk kanel

1 msk smör

1 tsk honung

1 nypa havssalt

Instruktioner

Dela äpplet i små bitar, stek i smör ca 10 min, tillsätt kanel, honung och salt. Enjoy!

DSC_0400


 


Lunch

Ugnsbakad lax med mango guacamole Mellis

Papaya


Middag

Grönsakssoppa med rökt kalkon

En variation från förra gången för att få mer protein i måltiden. Jag lagade soppan på samma sätt som förra gången och tillsatte bara rökt kalkonkött små jag skar i små bitar. Precis lika god soppa som förra gången! Enjoy!

 


På återseende imorgon!


De senaste inläggen:

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *