Laga läckande tarm: Dag 11

Två steg framåt, ett steg bakåt…Idag har jag varit extremt trött, trots mycket bra nattsömn senaste nätterna. Det var så illa att jag tog ½ kopp espresso efter lunch. Det hjälpte inte, så då tog jag en tupplur tillsammans med yngsta dottern på eftermiddagen. Det gäller att lyssna på kroppen och försöka förstå vad den berättar för dig. Genom att lyssna och vara lyhörd till kroppens signaler kommer man långt. Nästa vecka hoppas jag att jag kommer att ha tid att beskriva vad läckande tarm är och hur jag vet att denna kost som jag nu äter ska hjälpa mig att må bättre. Trevlig helg till er alla därute i verkligheten!


Frukost

Musselsoppa


Mellis

Banan


Lunch

Slottsstekssallad

Ingredienser

3 skivor slottsstek

10 cm gurka

10 st svarta oliver

En näve blandsallad

1 st Avokado

1 st  vitlöksklyfta

Olivolja

Salt och peppar

Instruktioner

Mosa avakodon i en skål, pressa i vitlöksklyftan, salt och peppra efter smak.

Skär köttet i små bitar, lägg på en tallrik tillsammans med sallad, gurka och oliver. Ringla över olivolja. Enjoy!

DSC_0385

En enkel och god sallad!


Mellis

Blåbärs Smoothie


Middag

Hamburgare med sallad

En klassisk måltid! Hemmagjorda burgare som bara smaksatts med färska örter, salt och peppar. Sallad med avokado, gurka och oliver. Enjoy!

Familjen blev glad för klassikern!


Kvällsfika

Äpple och ananas


 

På återseende imorgon!


De senaste inläggen:

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *