Laga läckande tarm: Dag 7

Idag har jag känt mig stressad. Stressad över att allt tar så lång tid. Att det känns som att jag inte hinner någonting. Att listan med saker som måste göras aldrig tar slut. Ja, ni förstår och känner igen den känslan, antar jag. Jag har haft en planeringsdag. Jag har satt ihop menyn för veckan och handlat det som behövs fram till och med fredag. Imorgon står det bland annat matlagning på schemat.

Magen mår sisådär, så från och med idag tar jag bort alla kokosprodukter från min kost.


Frukost

Gurk- och Avokadosoppa

 

DSC_0356


Mellis

Banan


Lunch

Blomkålssallad med bacon

Ingredienser

1 st blomkålshuvud

2 dl svarta oliver

1 st stor citron

2 skivor stekt bacon

Olivolja

Färsk mynta

Salt och peppar

Instruktioner

Dela blomkålen i små bitar och koka i ca 8 min. Det ska vara tuggmotstånd. Skölj blomkålen under kallt vatten. Skär oliverna i små bitar. Klipp bacon i små bitar. Riv skalet på citronen. Blanda allt i en skål. Pressa över citronsaft, tillsätt olivolja, mynta, salt och peppar efter smak. Blanda väl. Enjoy!

DSC_0355

God lättlagad lunch, en absolut fördel är om man redan har färdigstekt bacon hemma, vilket jag hade. Drack ett glas färskpressad apelsinjuice till. Det passade utmärkt.

DSC_0354


Mellis

Äpple, Banan

 


Middag

Pulled Beef med citrus blomkål


Kvällsfika

Hallon och jordgubbar


På återseende imorgon!


De senaste inläggen:

 

 

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *