Smaskigt Nytt År till Eder Alla!

Snart är det dags att säga Gott Nytt År och ägna några minuter åt att summera ihop året som varit samt fantisera om hur nästa år ska kunna bli mycket bättre eller åtminstone lika bra…Det är dags att börja fundera på nyårslöften, om man nu tror på sådana…

Men först vill jag passa på att tacka för året som varit. Många har varit inne på min hemsida och läst vad jag skrivit och det glädjer mig oerhört! Följande 3 artiklar har varit mest populära under 2014:

På plats nr 1: Några tänkvärda ord om kärlek!

miranda

Plats nr 2: Förlossningen närmar sig med stormsteg – hur förbereder du och din partner er på bästa sätt?

barnafödsel stödord

Plats nr 3: Babymassage för alla åldrar– så här enkelt, effektivt och mysigt är det!

När jag tänker efter så symboliserar dessa 3 artiklar helt klart år 2014 för mig. Det har varit kärlek i massor, en ny liten familjemedlem att lära känna och mycket massage:-)

Nästa år kommer det bjudas på än mer. Vad som kommer att presenteras återstår att se, men det kommer att bli en hel del smaskigt, kanske ett och annat sömnråd och varför inte lite tränings- och målsättningstips?

Ett riktigt Smaskigt Nytt År önskar jag Eder Alla!!
Nyårskramar från New Energy

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *