Här finns bara snälla barn!

Jag tycker att julen är den bästa högtiden på året! Jag älskar julen! Jag tänker INTE sitta uppkopplad och spendera min tid framför fb eller läsa mina mail på självaste julafton. Jag tänker umgås med min man, mina barn och min brorsdotter. Jag hoppas på den perfekta julskinkan, solsken och att vi får mycket kvalitetstid tillsammans. Det kommer att bli hemlagad mat, klassiska spel såsom yatzy, kort och monopol och så Kalle Anka såklart. Jag måste få se Ferdinand när han luktar på sina blommor innan tomten kommer. För tomten är viktig och jag hoppas verkligen att han hittar hit för här bor det bara snälla barn!

jul

Min julklapp till dig är ett citat från min favoritbjörn Nalle Puh som säger:

jul_1

Med detta korta inlägg vill jag passa på att önska just dig en riktigt, riktigt, riktigt God Jul!

God-Jul_julblomma

 

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *