Några tänkvärda ord om kärlek!

Det har hänt så mycket ute i världen senaste tiden, att jag blir orolig för mänsklighetens framtid på den här planeten. Jag tänker bland annat på IS, Ebola, Ukrainakrisen, valresultatet i Sverige med den ökande främlingsfientligheten, Ryska ubåtar och flygplan som försvinner, skolmord i Seattle och attack mot Premiärministern i Canada etc etc.

Jag tror stenhårt på att vi som människor måste ge oss själva, varandra och Moder Jord mer kärlek för att vi ska få bukt på allt otyg. Det kanske låter konstigt och patetiskt, men om vi inte älskar oss själva och inte tar hand om oss kan vi heller inte fungera som vettiga medmänniskor eller som de förnuftiga varelser vi tror oss vara.

Oftast känner jag mig maktlös när jag läser nyheterna. Jag brukar göra en kovändning i mitt huvud och tänka att om jag ger min kärlek till personer i min omgivning, så bidrar jag med en motvikt till allt ont och om alla gör likadant och på så sätt hjälps åt att sprida kärlek så borde effekten bli att världens befolkning blir mer kärleksfull!! Jag tänker på bumerangen. Det jag ger får jag också tillbaka!!

miranda

Tänk på hur mycket du kan påverka din omgivning! Låt inte din frustration över något/någon gå ut över någon oskyldig i din närhet, men dela däremot gärna med dig av din kärlek till så många som det bara är möjligt. Du kanske redan har glömt vad du sa till någon imorse, men mottagaren kommer att minnas dina ord bra mycket längre. Du kan göra någon annans dag, men du kan också förgöra den.

 
Avslutningsvis följer några tänkvärda ord om kärlek!

trohoppkarlek

22211009-origpic-474756

att-alska-sig-sjalv-ar-borjan-pa-en-livslang-romans

nagonfornagon

lrg_115Små, små ord av kärlek sagda v.55x27

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *